fbpx

Om mig

OM MIG

Min vej til Hårhealing

Jeg hedder Karina og er 49 år. Jeg har været frisør siden 1991. De sidste otte år har jeg været mig selv i egen butik, med klassisk musik, god kaffe og te. Ingen ’hovedbanegård’ med flere kunder ad gangen, sladderblade eller en larmende radio i baggrunden. Noget, jeg hurtigt fandt mig ret godt til rette med.

Jeg kan lide, at jeg er alene med dig, der er kunde hos mig. Jeg kan mærke det nærvær, som det giver plads til. Når vi er alene og har god tid, skaber det rum til andre og dybe samtaler, og det giver dig som kunde noget mere med hjem end bare ”nyt hår”.

Med de fleste, der kommer i min butik, får vi lige vendt et eller andet, som man som kunde går og roder med. Jeg har ikke tænkt så meget over, at jeg altid har været god til at give noget ekstra og mere end flot hår med hjem. Indtil en dag i oktober 2020…

Karina Eugenie Petersen

Karina Eugenie Petersen

De første tegn

… for denne dag har jeg en af mine faste kunder, Paprika, i stolen. Hun arbejder med business clairvoyance. Vi aftaler, at hun vil lave en clairvoyance for mig.
Nogle dage senere modtager jeg en lydfil, hvor hun bl.a. siger, at hun ser, at jeg skal noget meget mere spirituelt. Hun siger også, at når jeg hører dette, vil jeg sikkert slet ikke kunne se, hvad det lige skulle være. Og ja, ganske rigtigt, så tænkte jeg ”WHAT?”. Jeg kunne virkelig ikke se, hvad hun talte om. Hun sagde også, at jeg bare skulle lade informationen ligge, og at det ville komme helt af sig selv.

Fjorten dage efter er jeg til en energibehandling hos Luise Thye. Efter behandlingen siger Luise til mig: “Karina, du har det største hul igennem til den åndelige verden, hvis du vil bruge det …”. Jeg griner og siger: “Nej, hvor sjovt, du siger det, for nu skal du bare lige høre …” Og så fortæller jeg Luise om Paprikas ord.

Efter lange snakke med Luise over de næste dage om, hvordan jeg skal bruge mine evner, siger Luise: “Du skal snakke med mit hår og spørge, hvad det er, det har brug for”. Vi griner og aftaler en tid.

 

Den første behandling

Da Luise skal behandles, er jeg meget grinende og kan slet ikke lige se, hvordan det skal komme til mig. Men til min store overraskelse får jeg alle mulige informationer ind, uden at forstå hvorfra og hvordan. Under hårvasken bliver jeg guidet rundt på Luises hoved. Jeg bliver længe ved nakken, fordi jeg får besked om, at der er brug for, at mine hænder healer lige netop der.

Jeg er stadig grinende og uforstående. Jeg er jo vant til, at det er mig, der bruger kloge koner, og ikke mig, der selv er en kvinde med intuitive og healende evner. Men skridt for skridt finder jeg min egen vej og bliver fortrolig med mine spirituelle evner.

 

Frivillige “forsøgspersoner”

En uge efter behandlingen ringer Luise og siger: “Nu har jeg altså talt om dig i mit netværk, og der er to kvinder, der bare VIL ind til dig!” Og så var jeg i gang!

Kunde efter kunde kommer nu til mig, og jeg bliver til stadighed bekræftet i det, jeg får ind som beskeder fra den åndelige verden. Min kunder siger til mig, at jeg rammer spot-on – de føler sig mødt, set og forløst og går styrket og glade ud ad døren.

 

TAK til alle jer for anbefalingerne.

Her ser du nogle udtalelser fra mine kunder efter deres behandling

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
Anni Diana Bihlet

Ny frisør, nyt hår og nye begyndelser 🤗

Tak til Karina Hårhealeren.dk for to timers vidunderlig behandling i dag bestående af både klip, healing og clairvoyant rådgivning 🙏🏼❤️ Tænk at man kan få både ny frisure og meget konkrete og brugbare clairvoyante budskaber OG slippe af med gammel stagneret energi ét og samme sted! Det er da for fedt! Jeg kommer helt sikkert tilbage, næste gang lokkerne trænger til en saks! 💇‍♀️
Malene

Dejlig behandling

Tak for den virkelig dejlig behandling og healing. Det har gjort rigtig gode ting for mig Rigtig dejlig weekend 🌸🤗
Kærligst Anne

Magisk oplevelse

Kære Karina tusind tak, for en magisk oplevelse i dag🙏 Hvor er det bare dejligt, at du har fundet troen på dine egne evner, hvilket dine omgivelser og kunder nyder godt af.
Kærlig hilsen Helle🥰

Fantastisk oplevelse

Kære Karina, det var en helt fantastisk oplevelse at være hos dig. Virkelig ❤️
Kram Sofie 🤗

Jeg gik glad ud ad døren og følte mig pludselig ti år yngre

Altså, jeg elsker egentlig min alder. Jeg er 57 år. Jeg kan godt lide den indsigt og styrke, som alderen giver. Men jeg elsker ikke, at mit hår bliver tørt, gråt og strit. Lige den del af min alder har jeg svært ved at forlige mig med. Især fordi mit store, tykke, naturkrøllede hår altid har været det fortrin, jeg havde … Men så kom jeg til Karina, og hun viste mig økologiske hårplejeprodukter. Ingen silikone. Ingen tilsætningsstoffer. Og mit hår gik fra at se usundt og tørt ud til at være super lækkert og blødt. WOW, jeg troede ikke, det kunne lade sig gøre. Jeg gik glad ud ad døren og følte mig pludselig ti år yngre … ret fed følelse, haha 🙂
Gitte Jørgensen ● Journalist, forfatter og coach

Den allerbedste frisøroplevelse ever!

Åh, sikke en smuk idé du lige fik der Kristinna -med at interviewe Karina!! Karina har nemlig også givet mig den allerbedste frisøroplevelse ever! Og jeg kunne simpelthen heller ikke finde på at få klippet mine hårspidser andre steder! Oplevelsen hos Karina var helt unik!efter to timers nus og healing og og klip og snak og meningsfulde budskaber blev jeg endnu mere forelsket i mit hår- som jeg i forvejen elsker, meeen blev “forbundet og kom “tættere” på mit hår som aldrig før”, kom ud af salonen med glade lækre krøller og ny shampoo bar og balsam som mit hår er vild med!
Agneska McLaren