fbpx

Om Hårhealing

Oplev hårhealing, en unik skønhedsoplevelse!

– hvor du er i centrum med nærvær og selvforkælelse er i fokus.

Dit hår er mere end en frisure – det afspejler din krop, sind og sjæl.

Gennem min ekspertise kombinerer jeg en unik, nærværende og personlig hårhealing til dig med:

 • Healing
 • Meditativ hårvask
 • Klipning
 • Nærvær
 • …og eventuelle clairvoyante budskaber

Få en pause, hvor tiden står stille, og din krop og sjæl arbejder videre

Oplev en forfriskende skønhedspleje, der føles som ren selvforkælelse. Forkæl dig selv og lad mig inspirere og heale dit hår, krop og sjæl.

Er du klar til en ny dimension af skønhedspleje?

Så book din tid til en unik skønhedsoplevelse med hårhealing og nærvær.

Bestil din tid inden søndag d. 18. februar og SPAR 15%.

(Normalpris fra 1.255 kr., nu fra 1.066 kr.)

Du kan vælge healingen med eller uden klip.

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
Anni Diana Bihlet

Ny frisør, nyt hår og nye begyndelser 🤗

Tak til Karina Hårhealeren.dk for to timers vidunderlig behandling i dag bestående af både klip, healing og clairvoyant rådgivning 🙏🏼❤️ Tænk at man kan få både ny frisure og meget konkrete og brugbare clairvoyante budskaber OG slippe af med gammel stagneret energi ét og samme sted! Det er da for fedt! Jeg kommer helt sikkert tilbage, næste gang lokkerne trænger til en saks! 💇‍♀️
Malene

Dejlig behandling

Tak for den virkelig dejlig behandling og healing. Det har gjort rigtig gode ting for mig Rigtig dejlig weekend 🌸🤗
Kærligst Anne

Magisk oplevelse

Kære Karina tusind tak, for en magisk oplevelse i dag🙏 Hvor er det bare dejligt, at du har fundet troen på dine egne evner, hvilket dine omgivelser og kunder nyder godt af.
Kærlig hilsen Helle🥰

Fantastisk oplevelse

Kære Karina, det var en helt fantastisk oplevelse at være hos dig. Virkelig ❤️
Kram Sofie 🤗

Jeg gik glad ud ad døren og følte mig pludselig ti år yngre

Altså, jeg elsker egentlig min alder. Jeg er 57 år. Jeg kan godt lide den indsigt og styrke, som alderen giver. Men jeg elsker ikke, at mit hår bliver tørt, gråt og strit. Lige den del af min alder har jeg svært ved at forlige mig med. Især fordi mit store, tykke, naturkrøllede hår altid har været det fortrin, jeg havde … Men så kom jeg til Karina, og hun viste mig økologiske hårplejeprodukter. Ingen silikone. Ingen tilsætningsstoffer. Og mit hår gik fra at se usundt og tørt ud til at være super lækkert og blødt. WOW, jeg troede ikke, det kunne lade sig gøre. Jeg gik glad ud ad døren og følte mig pludselig ti år yngre … ret fed følelse, haha 🙂
Gitte Jørgensen ● Journalist, forfatter og coach

Den allerbedste frisøroplevelse ever!

Åh, sikke en smuk idé du lige fik der Kristinna -med at interviewe Karina!! Karina har nemlig også givet mig den allerbedste frisøroplevelse ever! Og jeg kunne simpelthen heller ikke finde på at få klippet mine hårspidser andre steder! Oplevelsen hos Karina var helt unik!efter to timers nus og healing og og klip og snak og meningsfulde budskaber blev jeg endnu mere forelsket i mit hår- som jeg i forvejen elsker, meeen blev “forbundet og kom “tættere” på mit hår som aldrig før”, kom ud af salonen med glade lækre krøller og ny shampoo bar og balsam som mit hår er vild med!
Agneska McLaren

Sådan foregår en hårhealing

En behandling starter typisk med, at jeg spørger dig, om du har lyst til at fortælle noget om dit hår, inden jeg går i gang. Hvis du har det, lytter jeg. Måske har du lyst til at fortælle, hvordan du har det med dit hår. Er du glad for det? Er du trist over det? Er der noget, der har ændret sig i forhold til dit hår over årene, eller i den periode, du er i nu?

Når du har sagt, hvad du har lyst til at sige, går vi begge to ind i en stille proces, der starter med, at jeg holder om dit hår.

Jeg lægger mine hænder på din hovedbund. Mine hænder og fingre mærker ind i dit hår. For det meste får jeg noget ind her om, hvordan dit hår har det, hvad det ønsker og trænger til. Og så snakker vi om det.

Meditativ hårvask

Bagefter går vi hen til vaskepladsen, hvor jeg laver en hårvask, der varer længere end normalt. Jeg giver mig god tid. Jeg sanser dit hår. Jeg føler ind i dit hår.

Jeg bliver med mine hænder på din hovedbund, hvor jeg intuitivt mærker om, der er beskeder fra den åndelige verden til dig, eller om, der er steder i dit hår, der skal nusses, heales eller holdes om.

For det meste er vi stille under hårvasken, men nogle gange spørger jeg dig undervejs, hvis noget dukker op, som jeg tænker, der vil være godt at uddybe. Når den healende hårvask er færdig, taler vi om det, der er sket.

Healing & beskeder

Jeg får undervejs beskeder fra den åndelige verden. De kan handle om hvilke produkter, der er gode for dig eller hvilken klipning, der vil klæde dig. Jeg kan også modtage beskeder, der handler mere om følelser. Det kan være, at dit hår er fornærmet, føler sig overset og uelsket – men selvfølgelig også den anden vej rundt: At dit hår føler sig set, hørt og værdsat.

Andre problemstillinger kan dukke op. Det kan være følelser og tanker om relationer, livsprocesser og det sted, du står i livet. Hvis du har lyst til det, taler vi også om disse problemstillinger. Og hvis ikke, holder vi os bare til at snakke om dit hår. Det er dig, der bestemmer.

Hvad giver en Hårhealing dig?

 • Nærvær
 • Et smukt hår du bliver glad for
 • Løsning af traumer
 • Lindring af hæmmende følelser
 • Måske Clairvoyante beskeder

 

Alt sammen i dit tempo og tilpasset dig!

Min egen proces

Det er den vildeste følelse, jeg selv står med bagefter. Jeg er vild med at hjælpe folk videre og få fokus på noget, de måske ikke selv har set, og som de selv bagefter kan gøre noget ved, fordi de har fået nogle redskaber og indsigter hos mig.

Det kan også være, at de ”bare” finder en indre ro og en følelse af balance og afklaring efter min Hårhealing. Jeg føler, at jeg sender folk hjem med dels en indre styrke, der ikke rigtigt kan forklares, men mærkes – og dels med et smukt og glad hår.

Før og efter billeder

Lyder hårhealing med nærvær og selvforkælelse som noget for dig?

Du kan vælge mellem disse 2 healinger:

 • Healing med vask og styling LIGE NU KUN 1.066,-* (normalpris 1.255,-)
 • Healing med klip LIGE NU KUN 1.236,-* (normalpris 1.455,-)

Du får faktisk selve klipningen med i “Healing med klip” for bare 170 kr.

(*Tilbud gælder ved bestilling inden søndag d. 18. februar 2024)

Jeg glæder mig til at se dig!

Karina Eugenie Petersen

Kærlig hilsen

Karina