fbpx

Det siger mine kunder

DET SIGER MINE KUNDER

Ny frisør, nyt hår og nye begyndelser 🤗

Tak til Karina Hårhealeren.dk for to timers vidunderlig behandling i dag bestående af både klip, healing og clairvoyant rådgivning 🙏🏼❤️

Tænk at man kan få både ny frisure og meget konkrete og brugbare clairvoyante budskaber OG slippe af med gammel stagneret energi ét og samme sted! Det er da for fedt!

Jeg kommer helt sikkert tilbage, næste gang lokkerne trænger til en saks! 💇‍♀️

Malene

Inger skriver

Jeg har været til hårhealer i dag …. Mit hår blev set, mærket og mødt, og det kan jeg virkelig mærke.

Jeg kom med en indstilling til mit hår, at det var umuligt. Og tænk at have det sådan med en del af sin krop. Allerede da frisøren kontaktede mit hår og børstede det, kunne hun mærke, det så gerne ville børstes. Og HUN kunne børste det så let, for mig har det altid, som langt hår, været umuligt at rede. Jeg skulle ase og mase med det.

Mit hår blev vasket, hårbunden virkelig gnubbet og skubbet, og et mangeårigt udbrud af eksem, blev kæmmet med fast hånd, så hovedbunden igen kunne ånde. Det var som en brynje, et skjold, som om jeg var fanget og flere andre beskrivelser kom hun med, og det kan altsammen føres tilbage til mødet med Bo, vores bryde-fulde liv sammen, sorg og vrede….. 

Hun mente, jeg ville kunne flyve de næste dage efter det, der her slap 🙂

Mit hår fik kærlig og fast behandling. Hun mærkede dets glæde ved det, og jeg mærkede glæde ved at se, hvordan det fik liv undervejs. Og så kan jeg fortælle, at flere forskellige følelser er blevet frisat efter din faste og kærlige behandling af hovedbund og de beskeder, hun fik.Jeg har vist flere områder ift min krop, der længes efter anerkendelse, måske det kommer. Lige nu glæder jeg mig over, at mit hår er blevet vakt til live igen.

 

Kærlige hilsener Inger

I kærlighed og taknemmelighed

Kære Karina.

For et stykke tid siden gav du mig en stillebehandling, der på ingen måde løb stille af sig. Kan du mon huske, at jeg ringede til dig og sagde, at jeg netop havde fået åbnet et gammelt traume, og at jeg havde en tid hos dig dagen efter? Du svarede, at du mærkede, at det var meningen, at jeg skulle forbi dig. Du havde ret.

Jeg skriver nu for at sige TAK, selvom det ord føles alt for lille til at beskrive, hvor stor betydning det havde for mig, at være forbi dig. Jeg ved slet ikke, hvordan jeg skulle have klaret den proces uden dig. Du er en engel sendt fra Himlen, og jeg er lykkelig for, at du blev sendt min vej ❤️ Eller at jeg blev sendt din?

Der er sket vildt meget i mit liv siden, som er en mere eller mindre direkte konsekvens af, at jeg fik forløst det traume. Det er VILDT som energierne arbejder og har deres eget flow. TAK fordi du er her! ❤️❤️❤️

 

I kærlighed og taknemmelighed

J

Knus fra Nana

Hej Karina😍

Tusind tak. Jeg har lige snakket meget længe med min datter efter hun har været hos dig…

Årh hvor er det bare godt! Fuldstændig ramt plet. Det er så dejligt at hun får det at vide fra dig! Jeg har syntes det var svært fordi jeg også selv er blevet mobbet. Du fik sagt det så det gik lige ind og hun har det allerede meget bedre siger hun. Hun fik grædt flere gange mens hun fortalte og vi har siddet og krammet meget længe. Så helende.❤️

Hun gav den bedste beskrivelse og sagde også Det med håret det var jo bare en bi-ting. 

Det er præcis sådan jeg også havde det da jeg selv var hos dig…. Det er så godt beskrevet. 

Tak for at give min datter sådan en skøn oplevelse. Det er første gang hun prøver den slags.

Tak for at se hende som hun er. Hun har ventet på at blive voksen siden hun var halvandet 🙂 Hun er den vildeste sjæl.❤️

Mange knus fra Nana

VARMESTE ANBEFALINGER

Jeg har prøvet noget nyt i dag, og det var fantastisk.

Jeg har været til en overraskende dyb behandling hos en hårhealer – jep.

Hun lagde kun lige hænderne omkring mit hår før hun mærkede en dyb ked-af-det-hed. Mit hår sladrede om den dybe indre barn proces jeg arbejder med i denne tid. I stilhed masserede og behandlede hun mit hår og min hovedbund ved vasken i lang tid. Hun mærkede intuitivt mit dybere indre behov for at blive holdt, og hun holdt mit hovede, kærligt, blidt og længe. Jeg gik derfra med en dyb følelse af forløsning. Aldrig har jeg sluppet så meget følelsesmæssig bagage med de spidser der blev klippet af.

 

VARMESTE ANBEFALINGER

Freyiia Miléh

Jeg gik glad ud ad døren og følte mig pludselig ti år yngre

Altså, jeg elsker egentlig min alder. Jeg er 57 år. Jeg kan godt lide den indsigt og styrke, som alderen giver. Men jeg elsker ikke, at mit hår bliver tørt, gråt og strit. Lige den del af min alder har jeg svært ved at forlige mig med. Især fordi mit store, tykke, naturkrøllede hår altid har været det fortrin, jeg havde … Men så kom jeg til Karina, og hun viste mig økologiske hårplejeprodukter. Ingen silikone. Ingen tilsætningsstoffer. Og mit hår gik fra at se usundt og tørt ud til at være super lækkert og blødt. WOW, jeg troede ikke, det kunne lade sig gøre. Jeg gik glad ud ad døren og følte mig pludselig ti år yngre … ret fed følelse, haha 🙂

 

Gitte Jørgensen

Journalist, forfatter og coach

Klumme fra Søndag, uge 36 2021

C, skrev på Facebook

Det var her jeg var. Så fin en oplevelse jeg bestemt kan anbefale

I skrev på Facebook

hun kan bare et eller andet. Kender flere, der har været hos hende og hvor håret efterfølgende har ændret fuldstændig karakter! Blevet glat, hvis det var krøllet før, eller omvendt. Bare ved at holde på min hår kunne hun sige en masse om mig og mit forhold til håret og om mit liv i de år, det har siddet på mit hovede. (Jeg har langt hår – så det er mange år!) 🙂 

Anni skrev på Facebook

Jeg takker for en fantastisk behandling, dejligt at være i centrum

Du vil blive overrasket, hvor meget hun kan fortælle dig og så får man mega selvforkælelse oveni. Den bedste oplevelse jeg nogen sinde har haft hos en frisør.⭐⭐⭐⭐⭐

Vælg din behandling her

 • Healing og vask
 • KR.1255,-

  ---
 • Vask, healing, styling, evt. kur og snak.

   

  Varighed ca. 1½ time

  Vælg “Hårhealing med vask og styling” når du booker.

 • Healing og klip
 • KR.1455,-

  ---
 • Vask, healing, klip, styling, evt. kur og snak.

   

  Varighed ca. 2 timer

  Vælg “Hårhealing med klip” når du booker.